Programstyret

AQUATIC FOOD FORUM HAR SOM AMBISJON Å VÆRE DEN prefererte MØTEPLASSEN FOR LEDERE I DEN NORDISKE MATBRANSJEN

For å lykkes med oppgaven behøves det innspill og råd fra ledere som kjenner matbransjen, som våger å tenke nytt, setter seg høye mål og som har gjennomført teknologiske og kulturelle endringer med suksess.
Det føler vi at vi har!


 
 

Kjell Stokbakken

CEO/Administrerende direktør, Norsk Kylling AS og Hugaas AS 
 

Før Kjell ble ansatt som administrerende direktør i Norsk Kylling og Hugaas AS, var han fabrikksjef i Marine Harvest Norway AS, Region Nord, hvor han hadde ansvaret for fabrikkene på Herøy i Nordland og Jøkelfjord i Troms. Før dette hadde Kjell 17 år bak seg i Nidar med hovedtyngde innenfor områder som produksjon, logistikk, prosjekter og forbedringsarbeid. 

Mer om Kjell

 
Therese Ryan.png

Therese Ryan

Fabrikkdirektør, Nortura SA, avdeling Tønsberg

Therese leder Nortura Tønsberg, Norges største pølsefabrikk og produsent av all fersk og ovnsbakt postei for Nortura. Før dette har hun mange års erfaring som kvalitetsleder, og som en del av kvalitetsarbeidet i Norture, har hun vært engasjert og jobbet med problematikk rundt Listeria og spiseklare produkter i en årrekke. Therese har cand.agric. fra NMBU, med spesialisering innen animal og prosessteknologi. Solid erfaring innen både fabrikkledelse og kvalitetsledelse har gitt Therese verdifull innsikt og kunnskap. 

Mer om Therese

 
Odd Medhus.png

Odd Medhus

Group Manager Quality & Processing, Marine Harvest ASA

Odd har ansvaret for kvalitet, mattrygghet og produksjonsprosesser i Marine Harvests Globale R&D avdeling. Odd og hans team har ansvar for å sikre at Marine Harvests anlegg global, til enhver tid produserer trygge kvalitetsprodukter på en effektiv måte. Tidligere jobbet Odd i over 5 år i Rieber & Søn ASA, hvor han blant annet hadde ansvar for å implementere LEAN produksjonsfilosofi i deres 16 Rieber-fabrikker. I perioden jobbet han også som ansvarlig for produktlanseringer og vedlikehold av flere kjente TORO merkevarer. Odds arbeid med internasjonal matindustri har gitt ham bred matfaglig kompetanse og erfaring.

Mer om Odd

 
Elisabet Fosse ny.JPG

Elisabet Mæland Fosse

Daglig leder, Stratego Consulting

Elisabet har vært kjededirektør i Ica Norge og Norgesgruppen, og har over 20 års ledererfaring fra dagligvare- og matbransjen innen kjededrift, forretningsutvikling, kvalitet og sikkerhet og som revisjonsleder. Elisabet har gjennom sin erfaring utviklet en unik innsikt, ledelse og prosessforståelse. 

Mer om Elisabet

 
Elvin2016_709x591.jpg

Elvin Bugge

Daglig leder, Aquatic Concept Group AS

Elvin er hovedaksjonær og grunnlegger av selskapene i Aquatic Concept Group. Elvin er genuint opptatt av utvikling og er involvert i alle store utviklingsprosjekter i organisasjonen. Elvin startet sin karriere som kjemi-ingeniør og har siden jobbet med hygienerelaterte problemstillinger i matindustrien i over 30 år. "Deling av kompetanse, kunnskap og erfaringer gjør oss alle sterkere og bedre" - er noe han har predikert internt, så vel som eksternt, og er drivkraften bak Aquatic Food Forum.

Mer om Elvin

 
Mariann2016_709x591.jpg

Mariann Kirkerød

Daglig leder, Aquatic Consult A

Alt arbeid med Aquatic Food Forum ledes og driftes av Aquatic Consult med Mariann i spissen. Mariann er en engasjert og verdidrevet fagperson med over 16 års konsulent- og ledelseserfaring innen fagområdene trygg mat, kvalitet og miljø. Mariann har sammen med dyktige kollegaer, ledet arbeidet med utvikling av selskapet Aquatic Consult. Hun har også erfaring fra dagligvare, lakseindustrien, så vel som laboratoriebransjen.

Mer om Mariann

 
Kirsti2016_709x591.jpg

Kirsti Mathisen

Seniorkonsulent, Aquatic Consult AS

Kirsti har mange års praktisk erfaring fra lakse- og sjømatindustrien, og har jobbet som seniorkonsulent og kurskoordinator i Aquatic Consult siden 2002. Kirsti har ansvar for å koordinere og tilrettelegge alt det praktiske i forbindelse med Aquatic Food Forum. Ta kontakt med Kirsti om du ønsker mer informasjon om påmelding, overnatting, etc. 

Mer om Kirsti